Πριν την Ανάσταση ...

Σε λίγες ώρες οι πιστοί θα κατακλύσουν τις εκκλησίες για να γιορτάσουν την Ανάσταση  του Θεανθρώπου. Μια Ανάσταση που όμως δεν έχει έρθει ακόμα για τον λαό και την πατρίδα που τέσσερα χρόνια τώρα βρίσκεται πάνω στον σταυρό που έστησαν οι υποτελείς και προδότες πολιτικοί μαζί με την Ε.Ε. το ΔΝΤ και τους διεθνείς τοκογλύφους που εκπροσωπούν.

Τέσσερα χρόνια τώρα, απανωτές προδο-σίες, δίκες, μαρτύρια και σταυρώσεις για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Οι σύγχρονοι Γραμματείς και Φαρισαίοι της Ελληνικής Βουλής και των αφεντάδων τους στις Βρυξέλλες δεν θα σταματήσουν να μας σταυρώνουν αν δεν τους σταματήσουμε εμείς.

Μόνο ο λαός με τις αστείρευτες δυνάμεις του μπορεί να πάρει ξανά το φραγγέλιο και να αναποδογυρίσει τους πάγκους των τοκογλύφων που κερδοσκοπικά, στο όνομα ενός χρέους...
που δημιούργησαν με την συνεργασία των ντόπιων δοσίλογων, αρπάζουν το βιός μας και την ίδια την πατρίδα μας.

Μόνο ο λαός μας, με τον πόθο για την ελευθερία που έχει αποδείξει με τους αγώνες του, μπορεί να τραντάξει συθέμελα τους οίκους των αγορών και να φέρει την πραγματική σωτηρία για αυτόν και την πατρίδα.

Μόνο ο λαός μπορεί να φέρει την Ανάσταση που έχει ανάγκη αυτός ο ευλογημένος τόπος.

Το πρώτο βήμα για την Ανάσταση αυτή μπορεί να έρθει σύντομα και ο λαός μας είναι έτοιμος να το κάνει.

Στις ευρωεκλογές οι προδότες και οι ξένοι αφεντάδες τους πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη απάντηση. Απάντηση Ανατροπής, απάντηση Ανάστασης ...

Εμείς στο Ε.Πα.Μ., τρία χρόνια τώρα στεκόμαστε μέσα και μαζί με τον λαό σε κάθε μάχη που δίνει, στηρίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα του, ενημερώνουμε και οργανώνουμε τον πραγματικό δρόμο της σωτηρίας, τον πραγματικό δρόμο για την Ανάσταση της πατρίδας.

Για να σταματήσει ο Γολγοθάς που περνάμε δεν αρκεί απλά να φύγουν όσοι τάχα κυβερνούν, χρειάζεται συνολικά ανατροπή ολόκληρου του προδοτικού και διεφθαρμένου καθεστώτος που οδήγησε την πατρίδα στην σημερινή καταστροφή, χρειάζεται ξεκάθαρη και δυνατή απάντηση ενάντια στην Ε.Ε. του ολοκληρωτισμού και στις πολιτικές που μετατρέπουν τον λαό σε δουλοπάροικο και την πατρίδα σε αποικία χρέους.

Η στήριξη του Ε.Πα.Μ. στις ερχόμενες ευρωεκλογές είναι ένα καθοριστικό βήμα για την Ανάσταση της πατρίδας και του λαού, είναι η πρώτη ξεκάθαρή απάντηση που πρέπει να δώσει ο λαός μας!

Καλή Επ-Ανάσταση

Ε.Πα.Μ. Αχαρνών - Καματερού


Πριν την Ανάσταση ... Πριν την Ανάσταση ... Reviewed by Διαχειριστής on Σάββατο, Απριλίου 19, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.