Εμφύλιος… Σώρρας στον Λαμπράκη: Με πρόδωσες

του Μιχάλη Ιγνατίου

Εμφύλιος ξέσπασε μεταξύ των …”σωτήρων” της Ελλάδας, Αρτέμη Σώρρα και Εμμανουήλ Λαμπράκη, οι οποίοι ψευδέστατα ισχυρίστηκαν ότι έχουν στην κατοχή τους 600 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία υποτίθεται διέθεταν για τη σωτηρία της Ελλάδας. Ο απένταρος Σώρρας κατηγόρησε τον Ελληνοαμερικανό γιατρό για προδοσία.

Η διαμάχη τους αναμένεται να αποκαλύψει το εύρος της απάτης που επιχείρησαν εναντίον του ελληνικού και του κυπριακού λαού. Μάλιστα στην Κύπρο είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν και ανόητους πολιτικούς, οι οποίοι τους εξυπηρέτησαν κλείνοντας ραντεβού για τους απένταρους …”τρισεκατομμυριούχους” στο Προεδρικό Μέγαρο του νησιού, στην Αρχιεπισκοπή και στο υπουργείο Οικονομικών. Ευτυχώς, η επιμονή ελαχίστων δημοσιογράφων διέσωσε το νησί από μεγαλύτερες περιπέτειες.

Οι απένταροι Σώρρας και Λαμπράκης ίδρυσαν οργάνωση, η οποία σύμφωνα με...
πληροφορίες έχει λάβει πολλά χρήματα από ευκολόπιστους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν και σήμερα συνδρομές. Για τα χρήματα αυτά δεν δίνεται λογαριασμός σε κανένα και πιστεύεται ότι αιτία του άγριου καυγά τους ήταν η μοιρασιά των “πελατών” τους. Ο “έρανος” που κάνουν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και πρέπει να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για να σταματήσει η εξαπάτηση των πολιτών.

Επίσης, η νίκη του “Έθνους” στο δικαστήριο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις ανάμεσα στους πρώην στενούς φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι ξεκίνησαν πόλεμο με αποκαλύψεις. Οι οπαδοί τους άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις και ο Λαμπράκης φέρεται να δήλωσε ότι ο κ. Σώρρας τον εξαπάτησε. Σε διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ο ομογενής γιατρός δήλωσε ότι ο Σώρρας είναι πράκτορας των Rothscild’s.

Ο κ. Σώρρας δήλωσε για τον Λαμπράκη και τους συνεργάτες του: “Θα τους λειώσω, θα τους τελειώσω”. Πρόσθεσε ότι του απαγορεύει να μιλά ως πρόεδρος της END -πρόκειται για την οργάνωση που υποτίθεται ότι θα έσωζε την Ελλάδα εξαγοράζοντας το χρέος της, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν χρήματα ούτε για …καφέ.

Η πλευρά του απένταρου Σώρρα έγραψε για τον Λαμπράκη και τους συνεργάτες τουτα εξής: ΕΠΙΣΗΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΣΑΣ… ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…

ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ για την απόφαση του δικαστηρίου: http://mignatiou.com/2014/10/ethnos-xeskepastike-o-sotiras-sorras/

από το «mignatiou.com»


Εμφύλιος… Σώρρας στον Λαμπράκη: Με πρόδωσες Εμφύλιος… Σώρρας στον Λαμπράκη: Με πρόδωσες Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2014 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Να υπενθυμίσω πόσο μόνος ήμουν όταν ξεκίνησα να πολεμώ αυτούς τους απατεώνες. Μονάχα το ΕΠΑΜ έδειξε κάποια ανταπόκριση για ανθρώπους που κάναν εμπόριο ελπίδας και προκαλέσαν πόνο σε δεκάδες ελληινκές οικογένειες που έβλεπαν ανθρώπους τους, προφανώς ήδη οριακούς να ξεφρύγουν εντελώς και να απορροφούνται στο μυθικό σύμπαν της ερασιτεχνικη'ς μαφίας του Σώρρα. Για να υπενθυμίσω χαρακτηριστικά: http://epam-uk.com/?p=3326 και http://agriazwa.blogspot.gr/2012/10/end.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.