Προβοκάτσια με τον καιρό την ημέρα των εκλογών καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία

του «Pitsirikos»

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν την ημέρα των εκλογών και τα αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Καυλοσπυράκη, οι βροχές, οι καταιγίδες και οι θυελλώδεις άνεμοι που θα πλήξουν την χώρα την ημέρα των εκλογών, αποτελούν ένα σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να κρατήσει μακριά από τις κάλπες τους γέρους και τις γριές που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία επειδή πιστεύουν πως το Μνημόνιο θα τους στείλει στον παράδεισο.

Αξιωματούχοι του Μεγάρου Μαξίμου διέκοψαν το κάψιμο εγγράφων -που δεν πρέπει να πέσουν στα χέρια των συριζαίων-, για να διαβεβαιώσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ βομβαρδίζει τα σύννεφα.

Όπως δήλωσε συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ο Γιάνης Βαρουφάκης, υποψήφιος...
γαμπρός του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών, έφερε από το πανεπιστήμιο του Τέξας ειδικούς μετεωρολόγους που γητεύουν τα σύννεφα και προκαλούν καταιγίδες.

Οι συγκεκριμένοι Τεξανοί μετεωρολόγοι είναι υπεύθυνοι για τον καλό καιρό που επικράτησε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, αφού πήραν τα σύννεφα και τα πήγαν στη Νότιο Καρολίνα, όπου είχε και μια περιπέτεια η Αλίκη Βουγιουκλάκη, μια περιπέτεια που την άλλαξε από τα νύχια ως την κορυφή.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, οι συριζαίοι θέλουν να φοβίσουν τους ηλικιωμένους -που τρέμουν μη φάνε καμιά γλίστρα- ώστε να μην πάνε στις κάλπες και πάνε από πέσιμο και όχι από χέσιμο, αφού, όπως είπε η Σοφία Βούλτεψη, από Δευτέρα δεν θα έχουμε κωλόχαρτο αλλά δεν πειράζει, μια και θα σκουπιζόμαστε με τα ψηφοδέλτια, τα οποία είναι τόσα πολλά που μας φτάνουν μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί γελοίες τις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας και κάνει λόγο για βροχή ελπίδας που θα πνίξει τα μνημόνια.


Προβοκάτσια με τον καιρό την ημέρα των εκλογών καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία Προβοκάτσια με τον καιρό την ημέρα των εκλογών καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία Reviewed by Διαχειριστής on Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.