Μέρες του '41: Οι τηλε-γκεσταμπίτες «αλωνίζουν» κι οι Συριζαίοι χαχανίζουν…

«Η βία, που στραγγαλίζει τη χώρα μου, μ' έμαθε πολλά. Ανάμεσα σ' αυτά και την αξία της άρνησης στην υποταγή».
Γ. Α. Μαγκάκης: «Γράμμα από τη φυλακή για τους Ευρωπαίους» (εκδ. «Ίκαρος», 1974).

του askordoulakos

Πανστρατιά καθαρμάτων! «Γκεσταμπίτικη» κατρακύλα χωρίς τελειωμό!

Την ώρα που η χώρα δέχεται ξεκάθαρη έξωθεν επέμβαση με βίαια μέσα, τα πάνελ ξεσαλώνουν υπέρ των δυνάμεων επέμβασης, "καταδιώκοντας" κάθε αντιφρονούντα.

Σύσσωμο το αμπιγιέ παρακράτος των νεο-συνεργατών σε πλήρη παράταξη κι επιφυλακή: Από τραπεζίτες, αποτυχημένους κηφήνες πολιτευτές και κάθε καρυδιάς παράγοντες, έως τηλε-βιζιτούδες, Τατσόπουλους και ψευτοϊεράρχες στυλ... Ιερώνυμου και Άνθιμου (που αν ο Χριστός αποφάσιζε να ξανακατέβει στη γη, θα τους πέρναγε πίσσα και πούπουλα). Μέχρι και τη Μιλένα Αποστολάκη...
ξέθαψαν. Μέχρι, που έβαλαν ένα δικηγόρο κι ένα μηχανικό να προσφύγουν ενώπιον του ΣτΕ κατά της πράξης του Υπ. Συμβουλίου για το Δημοψήφισμα. Όλοι στον αγώνα υπέρ των κατακτητών! Όλο το καθεστωτικό και χοντρόπετσο κηφηναριό, άπας ο πνευματικός και πολιτικός κατιμάς στις επάλξεις των δανειστών! Έχουν ήδη αρχίζει να παρουσιάζουν ΨΕΥΤΙΚΕΣ εικόνες και ΨΕΥΤΙΚΑ ρεπορτάζ, προσπαθώντας να σπείρουν τον πανικό στον πληθυσμό, με σκοπό να τον οδηγήσουν στην άνευ όρων παράδοση στις ορέξεις των διεστραμμένων μαφιόζων του χρήματος.

Απ’ τη μια η πορνοφυλλάδα STAR χρησιμοποιεί ίσως την πιο χαρακτηριστική φιγούρα των σεισμών του 1999 στην Τουρκία, παρουσιάζοντάς τον ως... Έλληνα συνταξιούχο, που αγκαλιά με 3 φραντζόλες ψωμί, θρηνεί στο ενδεχόμενο που επικρατήσει το ΟΧΙ!

Απ’ την άλλη, το πορνοκάναλο MEGA, που παρουσίασε φωτογραφία με ηλικιωμένες κυρίες σε ΑΤΜ, υποστηρίζοντας ότι έχει ληφθεί στην Αθήνα. Μόνο, που η εν λόγω φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά στη Ν. Αφρική! Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ληστές επιτέθηκαν σε 53χρονη στη Θεσσαλονίκη στις 28/6 μόλις είχε τραβήξει 1.200 (!) ευρώ.

Οι αλήτες, που χαρακτήριζαν λαϊκισμό την είδηση σχετικά με τις λιποθυμίες παιδιών στα σχολεία. Τα ζώα, που δεν αφιέρωσαν ούτε 10 λεπτά στους ανθρώπους, που έτρωγαν και τρώνε από τα σκουπίδια!

Τεράστια, έως ύποπτη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει αφήσει τα κατακάθια να τρομοκρατούν τον κόσμο, σπέρνοντας βλακεία, ψέμα και εθελοδουλεία. Είναι τραγική η εικόνα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία απολογούνται στη...Μπουσδούκου του ΣΚΑΙ και στη... Σαράφογλου του MEGA. Στο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν καλά πως έχουν αρκετά στοιχεία για να σαρώσουν εν μία νυκτί, όλη την αλητεία και τον υπόκοσμο των ΜΜΕ, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους. Γνωρίζουν καλά, ποια ρεμάλια βρίσκονται και στις λίστες και του ΔΝΤ και της ΖΗΜΕΝΣ και του Υπουργείου Εξωτερικών κι όμως κάθονται και ξευτιλίζονται στα κανάλια καθημερινώς.

Το θετικό είναι, ότι ο επικοινωνιακός βραχίονας των κατακτητών δείχνει πανικό και τρέμει το ΟΧΙ. Είναι οι ίδιοι, που πριν ένα μήνα, ισχυρίζονταν ότι το 70- 80 % των Ελλήνων είναι υπέρ του ευρώ και της ΕΕ και τώρα φοβούνται το Δημοψήφισμα. Όσο βλέπουν, ότι ο λαός, παρά την τρομοκρατική επίθεση δεν τσιμπάει, ότι παρά την απομάκρυνσή του από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιστρέφει στους εθνοπροδοτικούς - δοσιλογικούς κομματικούς σχηματισμούς, όσο βλέπουν ότι δεν έχει εμφανίσει τα συμπτώματα υστερίας, που αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν να ενεργοποιήσουν, τόσο λυσσάνε τα κτήνη!

Με τη... «Δικαιοσύνη» δεν ασχολούμαστε... Ούτε αναρωτώμεθα, γιατί δεν επεμβαίνει ενάντια στο παραπάνω όργιο ψεύδους και τρόμου. Διότι απλώς, δεν υφίσταται.  

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!

από το «Βαθύ Κόκκινο»


Μέρες του '41: Οι τηλε-γκεσταμπίτες «αλωνίζουν» κι οι Συριζαίοι χαχανίζουν… Μέρες του '41: Οι τηλε-γκεσταμπίτες «αλωνίζουν» κι οι Συριζαίοι χαχανίζουν… Reviewed by Ανώνυμος on Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.