Η κυρία πρόεδρος και το…Πραξικόπημα !!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Η Κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της «Βουλής των Ελλήνων» κατήγγειλε, ως γνωστόν, ότι στην Ελλάδα γίνεται Πραξικόπημα!!

Και μετά πήγε για ύπνο γιατί ήταν πολύ κουρασμένη.

Κυρία μου ευχαριστούμε πολύ για την διαπίστωση, αλλά δεν μας είπατε πότε ακριβώς έγινε, ποιος το οργάνωσε και ποιός το υλοποίησε και εσείς από την θέση ευθύνης που έχετε τι ενέργειες κάνατε για να αποκαταστήσετε την Νομιμότητα.

Αντί για όλα αυτά, μετά από μια επίσκεψή σας στον Αρχιμάστορα του Πραξικοπήματος και φερόμενο σαν Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αξιότιμο Κύριο Αλέξιο Τσίπρα, δηλώσατε την πλήρη συμφωνία σας με αυτόν και ξεχάσατε όλα όσα μόλις πρίν λίγο είχατε καταγγείλει.

Βέβαια αυτή η συμπεριφορά που έχετε όλοι ανεξαιρέτως δεν προκαλεί καμιά απορία δεδομένου....
ότι από τον Μαύρο Μάη του 2010, όταν πραγματοποιήθηκε το πλέον ειδεχθές Πραξικόπημα με την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας άνευ όρων και αμετάκλητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια Νέα Κατοχή της Πατρίδας μας δεν πράξατε απολύτως τίποτε για την αποκατάσταση της Συνταγματικής Νομιμότητας παρά κάνατε μόνιμα διαπιστώσεις και καταγγελίες, δίνοντας ταυτόχρονα με δηλώσεις ψεύτικες υποσχέσεις και λειτουργώντας σαν αμορτισέρ της Λαϊκής Οργής!

Αυτό ήταν απ’ την αρχή το παιχνίδι σας που έγινε πλέον απόλυτα εμφανές όταν πήρατε ένα μαζικό 62% υπέρ του ΟΧΙ στο πρόσφατο Δημοψήφισμα και αμέσως μετά το τρίψατε στη μούρη του Λαού, λέγοντάς ότι δεν είναι καλή η Συμφωνία με τούς Κατακτητές-Δολοφόνους αλλά ότι πρέπει να υποκύψουμε γιατί μας εκβιάσανε. Και ποιος το είπε αυτό;;; Μα αυτός που όφειλε να προστατεύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες και που δεν είναι άλλος από τον «φερόμενο Πρωθυπουργό» που στην πραγματικότητα όμως έχει ξεπεράσει ακόμα και τον Τσολάκογλου, γιατί εκείνος είχε χάσει ένα πόλεμο όπως κι αν είχε χαθεί!

Λυπάμαι λοιπόν Αξιότιμη Κυρία Πρόεδρε της «Βουλής των Ελλήνων» αλλά να ξέρετε τόσο εσείς όσο και όλοι όσοι κατοικοεδρεύετε η περάσατε από το Κυνοβούλιο από τον Μάη του 2010 και συνεχίζετε ότι είσαστε ένοχοι, κατά την ταπεινή μας άποψη, του άρθρου 134παρ2 του Ποινικού Κώδικα περί Εσχάτης Προδοσίας καθώς και του Ν.Δ. 3094/6-10/10/1954 «περί Γενοκτονίας» που κύρωσε το ψήφισμα 1948/1949 του Ο.Η.Ε για το Έγκλημα αυτό, που ως γνωστόν χαρακτηρίζεται σαν Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας!!

Και μην τολμήσετε να ισχυριστείτε ότι εσείς δεν ψηφίσατε τίποτα, γιατί τώρα τα τελευταία τα ψηφίσατε και συνεχίζετε αλλά και για τα προηγούμενα δε κάνατε τίποτα για να τα αποτρέψετε όπως είχατε «ιδιαίτερη Νομική Υποχρέωση». Δηλαδή έχετε διαπράξει τα πιό πάνω Εγκλήματα και δια «πράξεως» και δια «παραλείψεως», όπως διακρίνει το Ποινικό μας Δίκαιο!!

Εμείς να ξέρετε καλά ότι δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα συγχωρέσουμε ποτέ και θα το πάμε μέχρι το τέλος τιμώντας τη ρήση του Γέρου του Μωριά !!!

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!


Η κυρία πρόεδρος και το…Πραξικόπημα !!! Η κυρία πρόεδρος και το…Πραξικόπημα !!! Reviewed by Διαχειριστής on Τρίτη, Ιουλίου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.