Η ‘’θυσία’’ των αμνών του ‘’ΝΑΙ’’!!

του Κώστα Γιαννιώτη

Όργιο φαιοπράσινης προπαγάνδας από τα γκαιμπελικά μέσα παραπληροφόρησης. Όλοι οι υποταγμένοι πεμπτοφαλαγγίτες, εκδότες και καναλάρχες θυμήθηκαν τις ρίζες τους και τους προγόνους τους της α΄ κατοχής, οι οποίοι μέσω των φυλλάδων τους (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ κ. ά.) καλούσαν τον ελληνικό λαό να υποκλιθεί στους κατακτητές, γιατί όπως έλεγαν… «….Αι γερμανικαί αρχαί εμφορούμεναι από τας φιλικωτέρας των διαθέσεων απέναντι του ελληνικού πληθυσμού, τας αρετάς και τα προτερήματα του οποίου δεν ήργησαν να γνωρίσουν, θα τον συντρέξουν -περί τούτου δεν υπάρχει αμφιβολία- εις πάσαν θετικήν και οικοδομητικήν του προσπάθειαν». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 27 Απρίλη 1941).

Την ίδια μέρα το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ συμπλήρωνε πως….. «…..Πρέπει να καταλάβουμε ότι εφεξής αποτελούμεν μέρος ενός εκτεταμένου ηπειρωτικού συνόλου του οποίου όλα τα τμήματα θα έχουν αναποφεύκτως κοινότητα κατευθύνσεων και προπαντός κοινότητα συμφερόντων,...
οικονομικών και άλλων. Αυτή η ηπειρωτική σύλληψις της υποστάσεώς μας πρέπει να αποτελέση το πλαίσιον μέσα εις το οποίον θα κινηθούμε. Η τύχη μας είναι εφεξής αρρήκτως συνδεδεμένη προς την τύχη της γηραιάς Ηπείρου της οποίας αποτελούμεν τη νοτιοανατολικήν εσχατιάν».

Οι πρόγονοι και οι απόγονοι

Άξιοι συνεχιστές εκείνων των προδοτικών φυλλάδων οι σημερινοί συνεχιστές της παράδοσης εκείνων, με….. euroαστερόεσσες φυλλάδες και φαιοπράσινα βοθροκάναλα!! 

Αλλά και τα αφεντικά της σημερινής μαφιόζικης ληστοσυμμορίας της Ε.Ε. δεν είναι κι αυτοί άξιοι συνεχιστές της δικής τους ναζιστικής παράδοσης;;

 Ο πρώτος Πρόεδρος και οργανωτής της λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - της Κομισιόν - από το 1958 έως το 1967 ήταν ο Βάλτερ Χαλστάιν . Ήταν ο ίδιος που, τον Ιούλη του 1938, αντιπροσώπευσε τη ναζιστική κυβέρνηση του Γ' Ράιχ στη Ρώμη για να συζητήσει με τους Ιταλούς φασίστες του Μουσολίνι για τη μετεξέλιξη του Συμφώνου Αντι-Κομιντέρν (το θεμέλιο λίθο του Άξονα) σε Ενωμένη Ευρώπη - Νέα Ευρώπη, όπως τότε τελικά την είπαν.

Ο Βάλτερ Χάλσταϊν, ο κρίκος σύνδεσης  μεταξύ Χίτλερ και γερμανικών καρτέλ  (φαρμακοβιομηχανίας - κυρίως), που συντηρούσαν (με το αζημίωτο) την ηγεσία του ναζιστικού καθεστώτος.  Ένας άνθρωπος ταγμένος στην ευρωπαϊκή ιδέα και από τους κύριους υπέρμαχους της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης (!!!)

Ο άνθρωπος που ήταν συνεταίρος στο ίδιο δικηγορικό γραφείο με τον εγκληματία πολέμου που είχε οργιάσει στη Θεσσαλονίκη, τον Μαξ Μέρτεν! Το δικηγορικό γραφείο έφερε την επωνυμία: «Βάλτερ Χαλστάιν και Μαξ Μέρτεν»!

Άξιοι και οι σημερινοί συνεχιστές της ‘’ιδέας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης’’ που ονειρεύτηκε ο Αδόλφος και επεξεργάστηκε ο Βάλτερ !!

Καμαρώστε τους !!

Είναι οι ίδιοι σήμερα, με άλλα ονόματα, αλλά με τις ίδιες βλέψεις! Στόχος τους το ‘’οικόπεδο’’, το φιλέτο που λέγεται Ελλάδα! Μέσο τους, ο οικονομικός πόλεμος, μέσα από τον οποίο θα ισοπεδώσουν και θα εξαθλιώσουν τον οποιονδήποτε έχει -ακόμα- την ικανότητα να επιβιώσει. Δεξί τους χέρι στην προσπάθειά τους οι ντόπιοι Γκαίμπελς, οι πεμπτοφαλαγγίτες της ‘’δημοσιογραφίας’’! Που αναπαράγουν ό, τι τους υπαγορεύσουν τα αφεντικά και η…. ‘’έγκριτη’’ ‘’Financial Times’’ περί κουρέματος των καταθέσεων, σε περίπτωση επικράτησης του ‘’ΟΧΙ’’!

Στην προκείμενη περίπτωση δεν έλεγαν μόνο ψέματα αλλά έμοιαζαν με τον εγκληματία που φώναζε, καλώντας σε βοήθεια, την ίδια στιγμή που πυροβολούσε το θύμα του!! Γιατί είναι οι ίδιοι που από μήνες προπαγανδίζουν την ανάγκη ενός κουρέματος των καταθέσεων.

Είναι αυτοί που μέσω της Βundesbank (πολύ πριν την εξαγγελία του δημοψηφίσματος) είχαν προδιαγράψει το κούρεμα καταθέσεων όλων των πολιτών των ευρωπαϊκών κρατών. Επικαλούμενη τη λεγόμενη “αρχή της εθνικής ευθύνης” (σας θυμίζει κάτι από τη ναζιστική θεωρία της….. ‘’συλλογικής ευθύνης’’;), ακριβώς αυτήν που είχε τεθεί ως επιχείρημα στην περίπτωση της Ισλανδίας για να καταπέσει στη συνέχεια με το εθνικό δημοψήφισμα της χώρας, η γερμανική κεντρική τράπεζα σημειώνει πως “οι πολίτες μιας χώρας που ζητά διάσωση πρέπει να πληρώνουν αυτοί πρώτοι μιαν εισφορά και μετά να ζητούν βοήθεια από άλλα κράτη”. Για την ακρίβεια η διατύπωση στην έκθεση της Bundesbank είναι: “Οι χώρες που βρίσκονται κοντά στη χρεοκοπία θα πρέπει να αντλούν έσοδα από τις περιουσίες των πολιτών τους και μετά να στρέφονται σε άλλες χώρες για βοήθεια”...

Η πρότασή τους συμπίπτει με την, από τον περασμένο Οκτώβρη, πρόταση του ΔΝΤ που απαιτούσε φορολόγηση του….. πλούτου όλων των νοικοκυριών.

Αυτοί, λοιπόν, οι ίδιοι που ετοιμάζουν κούρεμα καταθέσεων, από το πρώτο ευρώ, εδώ και μήνες, στριγγλίζουν ότι θα γίνει αυτό αν…. προκύψει ‘’ΟΧΙ’’ από το δημοψήφισμα, αποδίδοντας τις δικές τους προθέσεις στους αντιπάλους τους.
Άξιοι συνεχιστές και του Γκαίμπελς !!

Είναι γεγονός ότι αυτό που κάνουν θα πιάσει τόπο σε μια ικανή μερίδα της κοινωνίας. Σε κείνο το κομμάτι της κοινωνίας που διαθέτει ακόμα ένα μέρος από αυτό που αποκαλούμε…. ‘’λίπος’’ και τρέμει για τα ευρουδάκια του.

Να θυμίσω λοιπόν σ` όλους αυτούς, που τρέχουν να συμπαραταχθούν με τους φονιάδες τους, αυτό που λέει ο λαός μας: Κοντός ψαλμός αλληλούια ! Γιατί στην -απίθανη- περίπτωση επικράτησης του ‘’ΝΑΙ’’ θα δουν τις καταθέσεις τους να κάνουν φτερά.

Ας ετοιμάζονται οι οπαδοί του ‘’ΝΑΙ’’ από τώρα! Τους το έχουν ταμένο τα αφεντικά τους της Ευρώπης τους! Θα αποτελέσουν τους αμνούς της ‘’θυσίας’’ στο βωμό της ‘’ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης’’ που ονειρεύτηκαν οι ναζιστές!

Το ‘’ΟΧΙ’’ είναι η μοναδική σανίδα πιθανής σωτηρίας τους. Η μόνη επιλογή που μπορεί να ανοίξει προοπτικές φραγμού στα σχέδιά τους !

Οι τοκογλύφοι κατακτητές το ξέρουν και γι` αυτό αφηνιάζουν και απειλούν !
Οι προς θυσίαν αμνοί του ‘’ΝΑΙ’’, αγρόν αγοράζουν!!

Όσο υπάρχει χρόνος (για ώρες μιλάμε) ας αλλάξουν ρότα και γνώμη.! Αλλιώς... ας μην σκούξουν -εκ των υστέρων- οι θυσιασθέντες αμνοί, γιατί σ` αυτόν τον τόπο λέμε και το άλλο…. ‘’Μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται’’!!


Η ‘’θυσία’’ των αμνών του ‘’ΝΑΙ’’!! Η ‘’θυσία’’ των αμνών του ‘’ΝΑΙ’’!! Reviewed by Ανώνυμος on Κυριακή, Ιουλίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.