Χαιρετισμός και παρέμβαση του ΕΠΑΜ στο Έκτακτο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Δελτίο Τύπου

Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του ΕΠΑΜ και του ΓΓ Δημήτρη Καζάκη, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΕΠΑΜ Θεμιστο-κλής Συμβουλόπουλος, την Πέμπτη 11/2, στις εργασίες του Έκτακτου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Ο.Σ.Υ.Π.Α.)

Στην πεντάλεπτη τοποθέτηση ο κ. Συμβουλόπουλος, αφού πρόσφερε την στήριξη του ΕΠΑΜ στον αγώνα των εργαζομένων της Υ.Π.Α., αναφέρθηκε  στην αποικιοκρατική σύμβαση του ελληνικού Δημοσίου με την εταιρεία Fraport για την πώληση των 14 αεροδρομίων, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι απόρροια της αποικιοκρατικής σχέσης ολόκληρης της χώρας με τους Θεσμούς, από την στιγμή της υπαγωγής της Ελλάδας στο καθεστώς των Δανειακών Συμβάσεων και των εφαρμοστικών τους νόμων.

Υπογράμμισε επίσης ότι κανένας κλάδος εργαζομένων στα 6 χρόνια της οικονομικής κρίσης που διεκδίκησε τα δίκαια αιτήματά του αποκλειστικά για τον δικό του τομέα, δεν μπόρεσε να κατακτήσει την παραμικρή νίκη.

Ζήτησε από τους εργαζόμενους της Υ.Π.Α. να κατανοήσουν ποιος ασκεί φυσική εξουσία στην χώρα, αφού καμία ελληνική κυβέρνηση δεν δικαιούται να αποφασίζει μόνη της, αν δεν συζητήσει και συμφωνήσει πρώτα και κύρια με τους δανειστές.

Κάλεσε τέλος τους εργαζόμενους, να αναλογιστούν τι καλούνται να υπερασπίσουν, από την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς κατοχής, που δεν είναι τίποτα άλλο από την ίδια την πατρίδα.

Η σύντομη αυτή τοποθέτηση, βρήκε ιδιαίτερη αποδοχή από το ακροατήριο των εργαζομένων, για τις ξεκάθαρες θέσεις που έθεσε ενώπιόν του.

Αθήνα 12 Φεβρουαρίου 2016
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ


Χαιρετισμός και παρέμβαση του ΕΠΑΜ στο Έκτακτο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Χαιρετισμός και παρέμβαση του ΕΠΑΜ στο Έκτακτο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.