Κορίτσια... έρχεται ο στόλος!!!

του Αντώνη Παπαντωνίου

Επιτέλους μετά από εξήντα χρόνια προσμονής έρχεται στην Πατρίδα μας και πάλι ο Στόλος για να γράψει καινούργιες Σελίδες δόξας στα Λιμάνια μας και πρώτα και κύρια στον Πειραιά.

Το μέγα αυτό επίτευγμα οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες της Συμμορίας ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ που παρέδωσε το Αιγαίο για φύλαξη στο Ευαγές Ίδρυμα του ΝΑΤΟ το οποίο θα μας προστατεύει από τις επιθέσεις των εξαθλιωμένων πληθυσμών που έρχονται στα Νησιά μας κυνηγημένοι από τις "Ανθρωπιστικές Βόμβες" που απλόχερα σπέρνουν οι «Μεγάλοι»,προστάτες πάντα της Ειρήνης σε όλα τα πλάτη και μήκη και βεβαίως και στην "γειτονιά" μας!

Βεβαίως με τον τρόπο αυτό αναμένεται ότι θα έχουμε στο αμέσως προσεχές Μέλλον και μια έντονη ανάταξη της Οικονομίας μας από την παροχή «διευκολύνσεων» από τα κορίτσια μας που θα τα αφήσουμε, πεινασμένα και εξαθλιωμένα καθώς είναι, έρμαια στις ορέξεις των πληρωμάτων των πλοίων του Στόλου που θα ελλιμενίζονται στα Λιμάνια μας.

Βλέπετε, η Συμμορία εκδηλώνει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον της για την δημιουργία θέσεων....
Εργασίας έτσι ώστε να μειωθεί δραστικά η Ανεργία!

Όμως ας αντικαταστήσουμε το πικρό χιούμορ με το θυμό που πρέπει αυτή η Προδοσία να μας προκαλεί γιατί για πρώτη φορά μετά την Απελευθέρωση από την προηγούμενη Ναζιστική ΚΑΤΟΧΗ γυρίζουμε πάλι σε μια σύγχρονη Στρατιωτική ΚΑΤΟΧΗ χωρίς να έχουμε χάσει κανένα πόλεμο, χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά!!!

Έτσι λοιπόν παραδώσαμε και την φύλαξη τω Συνόρων μας στο ΝΑΤΟ και το Αιγαίο που ήταν από Αιώνες μια Ελληνική, κατά κύριο μέρος, Θάλασσα, έγινε μια θάλασσα Κοινοκτημοσύνης των Γερακιών της Νέας Τάξης!

Αλήθεια μου δημιουργούνται κάποιες ερωτήσεις, που βέβαια θα παραμείνουν "ρητορικές" πλην όμως εγώ θα τις εκφράσω:

1.-Την επιχειρησιακή Διοίκηση θα έχουν τώρα οι Γερμανοί, που βγαίνουν εκτός Συνόρων για πρώτη φορά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και ακολουθούν οι Τούρκοι. Δεν θέλω ούτε καν να σκέπτομαι τούς Έλληνες Αξιωματικούς που θα υπηρετούν υπό τίς Διαταγές όχι μόνον των απογόνων των ΝΑΖΙ αλλά και των Τούρκων. Και πού;;; Μα στη δική μας Θάλασσα, στο Αιγαίο!!!

Αλήθεια εδώ μου γεννάται μια απορία και τούς την απευθύνω (πάλι ρητορική). Γιατί άραγε πληρώνεστε απ’ τον Δημόσιο "κορβανά";; Εσείς δεν έχετε σαν λειτούργημα και όχι επάγγελμα να περιφρουρείτε την Ελλάδα; Εσείς δεν δώσατε Όρκο να "Φυλάττω πίστη στην Πατρίδα και το Σύνταγμα";; Αφού τώρα αποδέχεστε την μεταφορά αυτής της υποχρέωσης που είχατε αναλάβει ενόρκως όταν αποφοιτούσατε από τη Στρατιωτική Σχολή της ειδικότητάς σας σε άλλον, σε τι χρειάζεστε;; Λυπάμαι, λυπάμαι πολύ γιατί υπήρξα κι εγώ κάποτε ένας από εσάς!!!!

2.-Με τι μέσα θα σταματήσετε τίς βάρκες αυτών των εξαθλιωμένων;;;
Θα τούς πνίξετε;;; Θα τούς εκτελέσετε;
Τι τέλος πάντων θα τούς κάνετε;;;

3.-Τι θα γίνει με την "συνάντησή" σας με τον Στόλο της Ρωσίας στην ίδια περιοχή;; Έχετε σκεφτεί σε τι περιπέτειες πολύ πιθανόν να μας εμπλέξετε;;

Δεν θέλω να μακρηγορήσω και γι’ αυτό σταματώ εδώ εκφράζοντας την απέχθειά μου για το Πολιτικό Σύστημα γενικά, και όχι μόνον, και καλώ τον Ελληνικό Λαό και γενικότερα όποιον έχει έστω και ελάχιστο φιλότιμο να σηκωθεί όρθιος και να οργανωθεί για να δώσουμε μαζί με επιτυχία τον ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ Αγώνα και να ολοκληρώσουμε την Επανάσταση του 1821 που δεν πήρε ποτέ Κοινωνικό Περιεχόμενο!!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) - Νομικός, είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ.


Κορίτσια... έρχεται ο στόλος!!! Κορίτσια... έρχεται ο στόλος!!! Reviewed by Διαχειριστής on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.